Sand överallt...

Nu är strandsäsongen igång och det är sand på golvet, i sängen, i väskor, i fickorna på alla kläder... Det är otroligt vad det kan leta sig in överallt! Och så otroligt irriterande att sova på...!
I veckan har vi haft Amanda och Camilla här på besök, de har gjort prao på Restaurang La Chispa och på Svenska Skolan och har däremellan hunnit med heavy shopping och strandbesök också. Fredag kväll, som var deras sista kväll här, åkte vi till Plaza Mayor och bowlade, se bilder nedan.
Barnen har under veckan haft stranddag med skolan, då de var nästan en hel skoldag på stranden med lekar, lunch osv. Torsdag efter skolan var de på prinsesskalas hos Alva som fyllde 6 år, Ture som prinsessan Pippi Långstrump och Herman som tapper riddare!
I går var vi och tittade på ett radhus inför nästa år, och det var jättefint, stort och ligger bra till så vi har bestämt oss för att ta det och hoppas på att få skriva kontrakt så snart som möjligt!
Idag har dagen fördrivits på stranden tillsammans med fam Edqvist, fam Svalenström och fam Edler. Barnen har lekt, de vuxna har slöat. Och faktiskt så har alla badat! Barnen badade ju redan i februari, men jag och Håkan hade premiär idag! Och det var... friskt. Eller kallt. Det beror på hur man ser det.
Veckan som kommer är det bara tre skoldagar, det är röd dag här 1 maj precis som i Sverige, och fredagen blir klämdag. Då åker vi nog till Tarifa och tältar en natt eller två. Sen kommer Erika med familj hit på lördag och stannar en vecka, det ser vi fram emot!

/ Stina

   
Amanda in action... Ture kunde också!  Tjejerna testade rodeo...   

 
Herman och Alva    Ture kastade pippi-kläderna efter ett tag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0