Julskyltning

Säga vad man vill om julstämning i Spanien när det är 20 grader varmt ute, men julskylta kan de iallafall! Vi var ute på stan en sväng igår kväll, och det är ju fantastiskt vackert  överallt! Alla gator och torg är smyckade med miljontals lampor, och jag läste på nätet att de i år faktiskt har satsat på lågenergilampor iallafall!
Vädret har gjort ett uppsving de senaste dagarna och det har varit riktig sommarvärme, iallafall med svenska mått mätt. Vi satt utomhus och åt middag i går kväll vid tio-tiden, hur ofta kan man göra det i december?!? Och det var nog närmare 20 grader....
Den här helgen är det långhelg, imorgon måndag är det "La inmaculada concepción" - den obefäckade avelsen -  och det är röd dag och alla skolor är stängda. Alltid skönt med en extra ledig dag!
Håkan har lånat "Guitar Hero" på Play Station och sitter hela tiden med en leksaksgitarr i knät och leker rockstjärna och spelar hårdrocksålåtar... Ja, ja det är roligt med leksaker! 

Plaza de Espana, vid kommunhuset Vackra träd på Plaza de Espana Julmarknad vid Kyrktorget, Plaza de la Constitución

Ture dricker läsk Herman äter
  


Kommentarer
Postat av: Mormor

Det regnar i kväll så nu blir det ännu halare än det varit.Här äter man inte ute nu.Så vi får se fram emot att komma till er i januari.

2008-12-08 @ 18:18:26
Postat av: Jenny Sandqvist

Visserligen har vi inte ätit middag ute, men vi drack i alla fall glögg och spelade sällskapsspel ute på balkongen inför första advent (som ni kanske redan har läst om på min blogg). Där var det nog också närmare 20 grader (fast i och för sig med infravärme på och omsorgsfullt stängda glasrutor). Riktigt mysigt var det i alla fall!



Apropå julbelysning så måste det ju vara mycket enklare att sätta upp allting där i Spanien där det är varmt, jämfört med här i norr där det är kallt och besvärligt utomhus...

2008-12-09 @ 20:59:45
URL: http://disasmamma.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0