Los reyes magos

Hej på er!
Bloggen har legat död medan vi varit i Sverige och ätit oss feta(re).
Vi är tillbaka i Espana vilket känns skönt på alla sätt och vis. Vi har några dagar kvar på ledigheten och passar på att ta det lugnt. Idag sov hela bunten till kl 10 och kring 13-tiden masade vi oss ut. Solen har lyst på oss idag och vi har varit utomhus hela dan. Vi åkte till en ny park i Torremolinos, grabbarna har cyklat, klättrat, gungat och faktiskt tagit en roddtur i en konstgjord sjö.
Vi åt en sen lunch på en sydamerikansk restaurang som barnen gillar, grillbuffé och pommes.... Herman hade mat-rekord, och åt tills han nästan ramlade av stolen!
I kväll har vi varit ute på stan och tittat på Reyes Magos-tåget, typ som Barnens dagståget var en gång i tiden, med vagnar med utklädda figurer och diverse underhållning. Från alla dessa vagnar slängs det ut enorma mängder godis som alla barn går och samlar ihop, Herman och Ture har varsin stoooor påse - kommer att räcka till nästa jul ungefär! Under natten kommer Los reyes magos (de tre vise männen) med sina gåvor, och lämnar paket till alla barn som har varit snälla... De som inte har varit snälla får kol istället. Vi får väl se vad det blir för våra barn... 

             

Kommentarer
Postat av: Mormor

Aj,aj,aj,det ser farligt ut med vinflaskan i förgrunden ni har väl inte gett Ture av den?

2008-01-06 @ 21:54:24
Postat av: Stina

Nej, det behövs inte, han där så glad ändå;o)!

2008-01-07 @ 11:43:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0