Reklamfilminspelning

I helgen har hela familjen+Ebba Ehn varit i Almacao de Pera i södra Portugal och spelat in reklamfilm för danska Röda Korset. Den ska handla om möjligheten för danska familjer att vara värdfamilj till barn som har trassliga hemförhållanden eller barn med föräldrar som behöver avlastning eller liknande.
Nåväl, vi har iallafall levt lyxliv i helgen på alla sätt och vis. Vi blev hämtade i minibuss av en AD och stylist från produktionsbolaget i fredag för 40 mils resa. Inspelning på stranden under lördagen, där vi egentligen bara behövde leka med barnen och bygga lite sandslott och kasta lite stenar. Rätt intressant att se hur mycket folk som krävs för att spela in en kort reklamfilm. Det danska teamet med regissör, fotograf, folk från reklambyrån och representanter från Röda Korset. Sedan var det det spanska produktionsbolaget som var våra "arbetsgivare" med stylist, makeupartist, mm. Dessutom fanns ett portugisiskt team på plats som skötte catering, utrustning och annan markservice. Vi har haft full service med andra ord!
Ungarna tyckte det var toppen, lyxigt värre med glass på frukostbuffen och hela tiden få allt de pekade på. Och dessutom få betalt...
  Action!!
 Blev det bra???
  Herman får hjälp med byxorna av stylisten Juana och Ebba sminkas
 Havet
 Regissören Peder instruerar Ture och Ebba
 "Base Camp"

Kommentarer
Postat av: Jenny Sandqvist

Det lät ju spännande, det där! Kommer det att finnas någon möjlighet att någon gång få se hur filmen blev? Jag menar, får ni någon kopia på den, möjligtvis? (För annars ska den väl bara gå i dansk TV, förmodar jag.)

2008-03-11 @ 10:06:18
Postat av: Håkan

Vi kommer får en QuickTime-fil från produktionsbolaget som vi får länka till, om det är OK med upphovsrätter å sånt.

2008-03-11 @ 20:03:55
Postat av: Barbro Sandqvist

Vilken härlig helg som ni har haft. Vackert väder såg det ut att vara också.

2008-03-12 @ 22:15:35
Postat av: Karin och Annelie

Hej på Er!
Vi är inte ett dugg avundsjuka så ni vet....
Vi har ju ett underbart väder här i Svedala.
Kul med bilder på barnen men när får vi se bilder på Er vuxna?
Vi vill ju inte glömma hur ni ser ut.
Annars har vi det bra här på kontoret. Annelie jobbar för fullt igen och har nu även blivit medborgare av Hammarby Sjöstad.
Massor med kramar från oss på HH:s

2008-03-13 @ 11:32:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0