Röda axlar på familjen Rodling

Våren har kommit med besked, jättefint sommarväder! Fast alldeles för tidigt säger spanjorerna. Jag vet inte, det är det kanske... fast skönt är det!
I helgen har vi njutit av vädret, lördagen tillbringades i Parque Paloma i Benalmadena tillsammans med familjen Fritzell så att barnen fick leka av sig ordentligt. Sen bar det av till flygplatsen för att möta farmor och farfar som kommer till Spanien för att spela golf. Tyvärr hade de en taxi väntande på sig och åkte raka vägen till Almería där de ska bo, men vi hann iallafall säga hej! Stannade på IKEA på vägen hem för att äta köttbullar till middag.På kvällen hade vi lite folk här och såg på melodifestivalen via nätet, hade lånat en videokanon från skolan och körde storbild på en vägg! Och RÄTT låtar vann...
Idag söndag har vi tagit oss fram längs paseon, vi vuxna till fots, Herman på rullskridskor och Ture på cykel, tillsammans med framtinade spanjorer, övervintrande pensionärer och engelska turister, och blivit riktigt röda på axlar och näsor.
För övrigt åker vi till Portugal nästa helg för att fotomodella... kul, va?!?

                                          
Ture i full fart!                Kul klätterställning                        Fantastiska blommor!

Kommentarer
Postat av: ulrich

Njut av värmen.
Och tänk på oss i Mjällom.
10 grader kallt 3 decimeter snö
det betyder vintern har kommit
Hälsningar
Ulrich och Harriet
P/S hälsa alla

2008-03-05 @ 08:17:07
URL: http://www.lovanger.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0