Veckan som gått

Veckorna går så fort, vi hinner inte med att blogga ;o) Den här veckan har vi haft besök av mormor och morfar, mysigt och kul. De har hjälpt till mycket med barnen, fått hämta på skolan, lägga dem de kvällar vi jobbat båda två osv. De lediga kvällarna har vi gått till stranden eller ätit på restaurang. Torsdag kväll var det vårstämma på skolan (som ägs av en föräldraförening, varje förälder har en röst) och det blev en ganska långdragen historia där alla skulle säga sitt. Och så släpptes nyheten att rektorn slutar sin tjänst nästa vecka!
Fredag kväll var vi ute och åt på kvarterskrogen tvärs över gatan och sen kom några vänner upp på ett glas vin eller två... och blev kvar till framåt tre på natten!
Lördagen tillbringades på stranden, innan mormor och morfar skulle åka hem till Sverige igen. Så de kom nog hem lagom röda i skinnet... iallafall morfar! Lördag kväll avskedsfest för Richard och Anna-Carin som flyttar hem till Sverige om ett par veckor.
Söndag var det grillpicknick med barn och föräldrar i Hermans klass i en park i Torremuelle. Härligt för barnen att få vara ute i skogen! De lekte och lekte och byggde fantastiska kreationer, se bilden nedan! Hade en av gäststudenterna hemma på middag på kvällen, köttbullar med potatis och gräddsås - riktig "längtar hem till Sverige"-mat!

   
Tuja jobbar med konstverket....          Ture "Pippi" Rodling   Killarna leker          

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0