Obehaglig värme

Nej, nu längtar vi till Sverige och fleecetröjan! Nu är det obehagligt varmt här, termometern kanske inte når några hisnande höjder, men det är så fuktigt och kvavt ute så det känns otroligt varmt. På nedervåningen är det okej, till och med en aning svalt, men en trappa upp där sovrummen finns är det olidligt varmt! Snacka om att värmen stiger uppåt! Det är varmt så att man svettas som en tok även om man sover naken och utan täcke. Det brukar vara en blöt fläck under Frans huvud...
Härom dagen var vi en heldag på stranden lite utanför Fuengirola, en strand dit spanjorerna och inte turisterna åker. Alla har med sig i stort sett hela bohag; 3-4 hopfällbara bord, ett gäng stolar, ett tält, 3-4 parasoll, flera kylväskor, grillar, v'äskor och påsar... och hela sin släkt förstås. Om ni ser bilden nedan på alla våra grejor ska ni veta att vi hade minst saker av alla på stranden! Men nån mer stranddag med lilla Frans blir det nog inte, det var alldeles för varmt och sandigt! Han låg på en filt i skuggan under ett parasoll, men det var stekhett ändå. Och sandigt. Han bajsade sand hela dagen efter!


För övrigt är ett flickhandbollslag från Skogås här på träningsläger, bland annat två av våra gamla grannar från den tiden! Det var kul att se dem!!! De har hyrt skolan att sova och äta i, och ska väl sen mest vara ute i solen antar jag.

Kommentarer
Postat av: Jaana med flera i SHK F98

Hej på er! Tack för en härlig vecka i Fuengirola! Alla var glada och nöjda (och trötta) igår när vi flög hem igen!

2009-06-29 @ 13:24:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0