Fredag kväll

är en skön kväll, även om man inte har något jobb att bli ledig från. Det är ändå nåt speciellt med fredag kväll... hela helgen framför sig, liksom. Två dagar som inte innehåller några måsten (förutom laga mat, diska, tvätta och städa förstås..), ingen väckarklocka som ringer supertidigt, inga barn som ska göras i ordning till skolan. Och just nu är det extra skönt, sitter alldeles själv framför datorn och äter glass med chokladsås sedan alla killar har somnat, inklusive den stora!

Idag har Håkan och Herman varit i Sierra Nevada och åkt skidor, fast för Hermans del var det nog mer snöboll än skidor... Ture har varit i den nya båtlekparken samt på stranden och grillat korv och lekt. Det tog två och en halv timme att gå hem därifrån efter att jag hade hämtat honom... det skulle klättras på allt möjligt, gås balansgång, kissas, ätas glass... you name it! Frans har varit till barnläkaren, han var 57 cm lång och vägde 5200 gram. Bra viktökning, 2 kg på knappa två månader! 

Ture har nog fått sin första förälskelse, EMBLA. Det är en ny tjej på hans dagis, och han vill vara med henne hela tiden!!! Hela tiden pratar han om henne, och varje dag vill han leka med henne...

Nej, nu ska jag fortsätta att njuta av min fredagkväll!

/ Stina

Kommentarer
Postat av: Mormor

Härligt med fredagkväll. Det verkar vara gräddblandat det som Frans åter,när han växer så bra. Ta med ett kort snart.

2009-03-15 @ 14:53:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0