Hjälp, vilken natt!

Gick och lade mig som vanligt alldeles för sent, vid tolv-tiden. Men det brukar tajma rätt bra med när Frans vill äta, så det är nästan ingen idé att lägga sig tidigare för man blir ändå väckt nästan direkt då. Frans åt och somnade om, Ture gick och kissade och kom sen och lade sig i vår säng, typ ovanpå Frans så att han vaknade. Bytte då bröst för att få honom på andra sidan och inte så nära Ture, han åt och somnade om. Och bajsade. Det brukar han aldrig göra på natten, inte ens nu när han har varit dålig i magen. Jaha, upp och hämta tvättservetter och ny blöja, byta blöja - och Frans var heeeelt vaken. Dessutom var han proppmätt och ville inte äta mer, så det gick inte att "lura" honom att somna med amning. Så han låg och snackade för sig själv ett bra tag innan han somnade om. Jag hann bara somna till, sen kom Herman traskande över. Den stackaren fick gå hem från skolan igår för han kände sig dålig,  och fick sen jättemycket feber. Så han låg och sov oroligt mellan oss hela natten, stekhet som en kamin trots alvedon. Frans åt igen vid tretiden, mist en timme tidigare än han brukar. Somnade om och vaknade sen halv sex, återigen minst en timme tidigare än vanligt, ammade en gång till samtidigt som Ture vaknade och gallskrek inne i sitt rum - mardröm. Sen bajsade Frans. Upp och byta blöja, och sen var det morgon för honom.... Jaha, 5½ timme i sängen och typ två, tre med sömn kanske? Men när killarna är 25 och har flyttat hemifrån så kommer man väl att se tillbaka med saknad på den här tiden...

Herman är fortfarande stekhet och orkar inte göra nåt annat än ligga i sängen och sova. Frans bajsar fortfarande löst bajs, men i morse var det faktiskt gult istället för grönt som det har varit i två veckor! En klar förbättring iallafall! Och Ture är också hemma från skolan, han var så trött i morse så det var svårt att få upp honom. Jag har haft honom hemma en dag i veckan den senaste tiden, det känns som om han behöver lite extra "mammatid". Så idag blev det alla barnen hemma samtidigt! Klockan halv tre kommer Håkan hem och byter av mig, då ska jag iväg till skolan och ha dans.

/ Stina


Kommentarer
Postat av: Farmor Inger

Tänk vad rart det är med barn!!!

Speciellt med en liten baby som styr alla tider för övriga familjen. Hoppas bara att älsklingen Herman blir frisk snart!!

Kram farmor

2009-05-21 @ 18:51:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0