November

November behöver inte vara en grå månad... det beror bara på vart man befinner sig! Hösten har varit fantastisk här i år, och Costa del Sol har verkligen gjort skäl för namnet. Vi har precis börjat använda jeans och långärmat - på morgonen. Fortfarande blir det upp mot 25 grader mitt på dagen! Här kommer lite novemberbilder:

Apelsinerna börjar mogna

Snart mogen citron

Underbara rosor




Kommentarer
Postat av: Jenny Sandqvist

Jag vet faktiskt inte om man blir glad av dessa bilder eller bara arg... Här har vi haft grått och konstant (och då menar jag KONSTANT, timme ut och timme in) mes-regn i flera dygn, det verkar aldrig ge med sig... I förra veckan hade vi i alla fall lite vit och vacker snö, men den försvann i söndags när det började regna. Enligt väderleksrapporten ska det fortsätta veckan ut. Suck.



Men visst, det är ju trevligt att ni har skönt väder i alla fall. (Men snart kommer du ju hit, Stina! Bäva!)

2009-11-17 @ 20:51:49
URL: http://www.disasmamma.blogspot.com
Postat av: Stina

Tänk vad olika det kan vara samtidigt... November är faktiskt den värsta månaden av alla i Sverige, då vill man bara inte vara där! Och ja, jag bävar faktiskt lite! Fast mest längtar jag. Men jag kan ändå inte låta bli att undra hur omställningen ska gå - jag menar, vi har precis plockat fram jeansen...

2009-11-18 @ 08:46:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0